Cégtörténet

A vállalat DBH Investment Zrt. befektetésével 2009-ben jött létre Proinvest Hungary Kft. néven. A céget kettős céllal alakították: egyfelől finommechanikai alkatrészgyártásra specializálódott, másrészről, fogtechnikai felhasználásra alkalmas cirkonmegmunkáló központ fejlesztésére, gyártására és forgalmazására.

3
2012-ben cégünk nevet váltott és felvette a PMP Technology Kft. nevet, egyúttal a DBH Investment Zrt. tőke emelést hajtott végre, amelyet a forgácsoló gép park fejlesztésére fordított cégünk.

2013-ban cégünk teljes egészében átrendeződött a finommechanikai és a precíziós alkatrész gyártás irányába. Elsősorban az orvoselektronikai és labordiagnosztikai piac valamint a műszeripar számra kezdett el lalkatrészeket gyártani.

2014-ben további telephellyel és egyúttal új üzletággal is bővült a PMP Technology Kft. A CNC alkatrész gyártás mellett elindult a finommechanikai- és elektronikai összeszerelő üzem is Budapesten.

2015-ben átalakításra került a Nagytarcsai telephely. A CNC forgácsoló üzem teljes klimatizációja mellett kialakításra került egy mérőszoba és egy technológiai tiszta tér is.