Tevékenység

CNC üzem | Összeszerelő üzem

Cégünk elsősorban finommechanikai alkatrészek gyártására rendezkedett be. Vagyis a műszeripar kis szériás gyártási láncába kapcsolódunk be. De a CNC esztergálás területén a nagy szériás precíziós alkatrészgyártás köszönhetően a fém- és reklámipar területén is gyors, hatékony megoldásokat nyújtunk megrendelőinknek.

A PMP-Technology Kft.  több éves  szakmai tapasztalattal áll a megrendelőink szolgálatára. A partnereink számára olyan komplex megoldásokat és szolgáltatásokat nyújt, amelyek az egyedi igényekre is megfelelő, teljes körű megoldást ad.

Cégünk fennállása alatt nagy gyakorlatot szerzett, finommechanikai berendezések, szerszámok, alkatrészek gyártásában és összeszerelésében. De gyártunk nagy pontosságú alkatrészeket is alumíniumból, műanyagból, lágy- és keményfémből akár egyedi, proto-gyártásról vagy kis- és közepes széria nagyságról legyen szó.

Az alkatrész gyártáson túlmenően a vevői igényeknek megfelelően felületkezelt, vagy előszerelt állapotban vállaljuk komplett finommechanikai részegységek vagy akárkomplett egységek gyártását is. Így elektronikai- és kábelszerelési igények esetén is készséggel állunk partnereink rendelkezésére.

Továbbá szolgáltatásaink között szerepel a gyártmányfejlesztési és gyártástechnológia tevékenység támogatása is.